Volleybal Vereniging

Nieuwe voorzitter

Hallo allemaal,

Nadat we afgelopen dinsdag 30 november afscheid hebben genomen van onze “oude” voorzitter Erik Haverkamp heb ik vanaf dat moment de voorzittershamer overgenomen.

Een hele eer en voor mij persoonlijk een prachtige nieuwe uitdaging.

Voor degenen die mij nog niet kennen zal ik me even in het kort voorstellen:

Mijn naam is Jarno Heidmeijer, ik woon samen met mijn 2 dochters Floor en Emma in Slochteren.

Zowel Floor als ik zijn allebei lid van de volleybalclub, Floor speelt bij Niveau 3-2 en ik mag mijn kunsten vertonen bij Heren 2. Mijn andere dochter Emma is een echt voetbaldier.

Dit heeft ze overigens niet van een vreemde want zelf heb ik voordat ik ging volleyballen in 2012 ook 25 jaar lang gevoetbald bij de voetbalclub SGV.

Maar inmiddels ben ik alweer bijna 10 jaar een volleyballer en ben ik blij dat ik deel mag uitmaken van de VIOS-familie. Elke thuisronde is het weer een feestje om zoveel mensen te zien genieten van het spelletje.

In het dagelijks leven werk ik als functioneel beheerder bij MartiniPlaza in Groningen, een geweldig leuk bedrijf waar “normaal gesproken” altijd wel iets te beleven is. Helaas zijn ook hier de Corona maatregelen van kracht waardoor het nu toch wel even heel anders is.

Vanaf 2006 heb ik verschillende bestuursfuncties ingevuld, eerst bij de voetbalclub en vanaf 2013 zit ik in het bestuur bij de volleybalclub VIOS.

Ik vind het leuk om mijn tijd en energie te steken in onze vereniging om de continuïteit te bewaken en waar mogelijk vooruitgang te boeken, of dit nou op het financiële vlak is, op prestatieniveau, qua ledenaantal of op andere gebieden.  Een vereniging als VIOS staat in ieder geval nooit stil!

Voor de komende periode staan ons ook nog voldoende uitdagingen te wachten. Zo hebben we nog steeds te maken met de Corona maatregelen waardoor we momenteel even niet kunnen trainen. We hopen als bestuur dat we zo snel mogelijk weer “normaal” volleybaltrainingen, wedstrijden en feestjes kunnen organiseren. Tot die tijd moeten we even een pas op de plaats maken.

Daarnaast begint het plan Beachpark Duurswold (upgraden Beachvelden) steeds meer vorm te krijgen, de vergunningen zijn aangevraagd en de subsidiemogelijkheden worden onderzocht.

Wanneer we samen onze schouders eronder zetten ben ik er van overtuigd dat dit een absolute meerwaarde kan zijn voor onze vereniging waar we nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Tot zover, ik hoop jullie allemaal zeer binnenkort in goede gezondheid weer in onze mooie Duurswoldhal te mogen verwelkomen.

 

Met vriendelijke groeten,

Jarno Heidmeijer