Volleybal Vereniging

Jeugd

Vios/Kolham is een vereniging waar speelplezier en clubgevoel voorop staan. Naast de gevarieerde trainingen en het fanatisme in het veld, is er veel gezelligheid welke bijdraagt aan de gemoedelijke sfeer en het echte clubgevoel!

 

CMV (6-12 jaar)

Volleybal is best lastig om te leren. Voor kinderen van 6-12 jaar is daarom het Cool Moves Volley (CMV) ontwikkeld. In zes verschillende niveaus leren kinderen op een dynamische manier stap voor stap de volleybaltechnieken. Bij het bereiken van niveau 6 beheersen ze het hele volleybalspel.  

Bij VIOS Kolham kun je vanaf 6 jaar al komen volleyballen. Doordat we het Cool Moves Volley (CMV) model gebruiken, kan iedereen tussen 6 en 12 op eigen niveau meedoen.

Wedstrijden worden in toernooivorm gespeeld, gemiddeld zo eens per maand in de regio op zaterdag.

Lees meer

 

ABC (12-18 jaar)

Na het CMV stromen jeugdleden door naar de jeugd-C, -B en –A, waarbij A de hoogste leeftijdscategorie is. Anders dan bij het CMV wordt er vanaf de C-jeugd wekelijks een wedstrijd gespeeld. De jeugdcompetitie is piramidaal opgebouwd en wordt zoveel mogelijk geografisch ingedeeld.

Lees meer

 

Locatie

De trainingen worden gegeven in de Duurswoldhal te Slochteren. In de vakanties wordt er geen training gegeven aan de jeugd.

 

Eerst meedoen, dan lid worden

Denk je dat je volleybal misschien wel leuk vindt? Daar kun je maar op één manier achter komen: gewoon meedoen. Wij vinden dat  volleybal belangrijker is dan lid zijn. Daarom mag je altijd drie proeflessen meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

Informatie over de trainingstijden en het aanmelden voor proeflessen vind je hier.