Volleybal Vereniging

Algemene sponsorinformatie

Steun onze sponsoren!

We verkeren momenteel met z’n allen in een lastige periode. Mensen werken vanuit huis en vermijden de winkels door de uitbraak van het coronavirus. Voor ondernemers is het een spannende tijd. Lokale winkels en bedrijven worden enorm geraakt door de maatregelen van de overheid en krijgen steeds minder klanten over de vloer.
Wij als volleybalvereniging hebben veel te danken aan onze sponsoren die ons op allerlei manieren steunen. Dit is de tijd om iets terug te doen voor onze trouwe sponsoren. 
Steun de lokale bedrijven of ondernemers in deze moeilijke periode, want deze maken onze vereniging mede mogelijk!

Als kleine, zelfstandige volleybalvereniging in de gemeente Midden Groningen willen wij graag sportief maar ook zeker financieel als een gezonde vereniging blijven bestaan. Om de vereniging op beide vlakken gezond te houden en te verbeteren zijn sponsoren nodig. We zijn heel erg blij dat er steeds meer sponsoren bereid zijn om hun naam aan onze mooie vereniging te verbinden, echter zitten wij natuurlijk nooit stil en verwelkomen we ook graag nieuwe sponsoren.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het voor u als sponsor interessant kan zijn om sponsor van onze vereniging te worden en wat voor baat onze vereniging er bij heeft.

Hierbij valt te denken aan:

• Uw naamsbekendheid zal groeien door goeie zichtbaarheid en mond-op-mond reclame.

• Uw naam wordt met een linkfunctie op onze website vermeldt. Dit kan ertoe leiden dat er meer bezoekers op uw website komen.

• Sponsoring kan ertoe leiden dat de kosten laag gehouden kunnen worden binnen een vereniging.

• Dat er voor iedereen (jong en oud) in de gemeente Midden Groningen e.o., de mogelijkheid blijft bestaan om te kunnen volleyballen.

Binnen de volleybalvereniging is een sponsorcommissie samengesteld. Deze commissie wil de groep van sponsoren uitbreiden en de band met haar huidige sponsoren goed onderhouden.

Contact:

Jarno Heidmeijer 06-20839756

 

Martin Haverkamp 06-37009927

sponsoring@vioskolham.nl

De sponsorcommissie is de afgelopen tijd bezig geweest met het creëren van een sponsorboek

https://www.flipsnack.com/Heidmeijer/sponsorboek-v-i-o-s-kolham.html

Zorgt u, als sponsor, er samen met ons voor dat volleybal voor jong en oud kan blijven bestaan in de gemeente Midden Groningen.