Volleybal Vereniging

Sponsoren

Als kleine, zelfstandige volleybalvereniging in de gemeente Slochteren willen wij graag sportief maar ook zeker financieel als een gezonde vereniging blijven bestaan. Om de verenigingop beide vlakken gezond te houden en te verbeteren zijn sponsoren nodig. We zijn heel erg blij dat er steeds meer sponsoren bereid zijn om hun naam aan onze mooie vereniging te verbinden, echter zitten wij natuurlijk nooit stil en verwelkomen we ook graag nieuwe sponsoren.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het voor u als sponsor interessant kan zijn om sponsor van onze vereniging te worden en wat voor baat onze vereniging er bij heeft.

Hierbij valt te denken aan:

•     Uw naamsbekendheid zal groeien door goeie zichtbaarheid en mond-op-mond reclame.

•    Uw naam wordt met een linkfunctie op onze website vermeldt. Dit kan ertoe leiden dat er meer bezoekers op uw website komen.

•     Sponsoring kan ertoe leiden dat de kosten laag gehouden kunnen worden binnen een vereniging.

•     Dat er voor iedereen (jong en oud) in de gemeente Slochteren e.o., de mogelijkheid blijft bestaan om te kunnen volleyballen.

Binnen de volleybalvereniging is een sponsorcommissie samengesteld. Deze commissie wil de groep van sponsoren uitbreiden en de band met haar huidige sponsoren goed onderhouden.

Contact:

Jarno Heidmeijer      06-20839756

Martin Haverkamp   06-37009927

Zorgt u, als sponsor, er samen met ons voor dat volleybal voor jong en oud kan blijven bestaan in de gemeente Slochteren.