Volleybal Vereniging

Lidmaatschap

Welkom!

Leuk dat je op de website van VIOS/Kolham kijkt en wilt gaan volleyballen! Hieronder staat een overzicht van de trainingstijden, de kosten en vind je het inschrijfformulier.

Meetrainen

Wil je graag een keer meetrainen om te kijken of volleybal iets voor je is? Stuur dan een email naar de ledenadministratie. Je bent welkom om drie keer mee te trainen, hierna vragen we je om lid te worden.

Jeugd:
 • Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar kunnen aansluiten bij de CMV training (afhankelijk van leeftijd in overleg)
 • Ben je 12 of 13, dan kun je meedoen met ons mix C team
 • Ben je 14 of 15 dan kun je meedoen met ons mix B team
 • Ben je 16 of 17, dan kun je meetrainen met ons mix A team
Senioren:

In overleg gaan we afhankelijk van je ervaring en spelniveau op zoek naar een passend team.

 

Trainingstijden

 

 

Lidmaatschap

Wanneer je lid wilt worden, stuur dan het ingevulde inschrijfformulier ingescand naar de ledenadministratie. De digitale versie van het inschrijfformulier vind je hier, een papieren versie kun je vragen aan de betreffende trainer. Je kunt het ingevulde formulier ook inleveren bij Joanne Bijlholt, Linda Katerberg of Jarno Heidmeijer.

Ledenadministratie: ledenadministratie@vioskolham.nl.

Aanmeldingsformulier Vios Kolham 2022 – 2023

Contributie

De contributie wordt berekend op basis van een heel seizoen. Betaling geschiedt in twee termijnen, gezamenlijk met de Nevobo contributie.

1e periode: september, oktober, november, december (Facturatie: November)

2e periode: januari, februari, maart, april, mei (Facturatie: April)

 

Opzeggen lidmaatschap

Wanneer je je lidmaatschap wilt opzeggen, dien je dit per mail kenbaar te maken via ledenadministratie@vioskolham.nl of schriftelijk via onderstaand correspondentieadres.

Houdt hierbij rekening met de termijn dat je op kunt zeggen: 1 januari en 1 juli

Indien opzegging niet voor bovenstaande datum verricht is, zal de gehele contributie periode in rekening worden gebracht.

Ook wanneer je tijdelijk je lidmaatschap wilt stopzetten (en geen trainingen volgt of wedstrijden speelt) dien je dit door te geven aan de ledenadministratie. Geef hierbij duidelijk aan waarom je tijdelijk stopt.

Correspondentieadres:

VIOS Kolham Taco Haringastraat 15, 9626 TM Schildwolde

 

 

Gegevensverwerking op Website, Facebook en Instagram

De informatie welke Volleybalvereniging Vios/Kolham op de website vermeldt, is bedoeld als informatievoorziening voor nieuwe leden, huidige leden, hun ouders en andere belangstellenden.

We informeren over de basiszaken van de vereniging, zoals contributie, onze trainingstijden, onze huisvestiging, evenementen van binnen en buiten de vereniging, wedstrijden en wedstrijdverslagen en belangrijke informatie vanuit bestuur en/of commissies.

Wij vinden het belangrijk dat wij middels onze informatievoorziening zoveel mogelijk kunnen delen van wat er zoal gaande is binnen de vereniging.

Wij informeren middels de volgende kanalen:

 • Algemene informatie over de vereniging via tekst zoals te vinden op deze website.
 • Illustraties via foto’s van evenementen die de vereniging organiseert. Te denken valt aan evenementen, activiteiten en wedstrijden .
 • Illustraties via foto’s en tekst van evenementen die georganiseerd worden voor de leden van de vereniging. Hierbij valt te denken aan bv. het sinterklaasfeest, jeugdweekend, avondvierdaagse etc.
 • Informatie vanuit commissies en bestuur.
 • Informatie aangeleverd via de Nevobo.
 • Informatie aangeleverd door ‘derden’ van activiteiten waar de vereniging aan mee doet. Hierbij kunt u denken aan evenementen waarbij de vereniging financiële middelen kan binnen halen, zoals supermarkt acties en/of andere acties waaronder (mix)toernooien.
 • Via onze nieuwsbrief.
 • Onze jaarlijkse ledenvergadering.
 • Via social media zoals Facebook en Instagram.

Algemene Privacy Wet
Als u toestemming geeft voor het maken van foto’s, kunnen deze gebruikt worden op de social media van Vios Kolham.
Denk hierbij aan actiefoto’s, teamfoto’s en foto’s tijdens de jaarlijkse evenementen van Vios Kolham.

De social media pagina’s van Vios: Instagram, Facebook en de website.