Volleybal Vereniging

We gaan weer beginnen!

 

Nevobo

Gemeente

Kantine

Zoals een ieder van ons heeft kunnen horen zijn de regels m.b.t. Corona weer aangescherpt.
Wat betekent dit voor ons?

Algemeen:
Heb je klachten, blijf thuis en laat je testen!
Bij ingang van de sporthal is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren.
Houd tijdens het sporten vanaf 18 jaar, zoveel als mogelijk anderhalve meter onderlinge afstand. Voor en na het sporten moet deze afstand altijd worden aangehouden.

Kleedkamers
Het verzoek aan alle spelers/scheidsrechters om op wedstrijddagen omgekleed in de sporthal te verschijnen. I.v.m. het beperkte aantal kleedkamers zullen deze op wedstrijddagen gesloten blijven.
Op trainingsdagen is er voldoende ruimte om de 1,5 maatregel in acht te nemen.

Wedstrijden
Zorg er voor dat het DWF voorafgaand aan de wedstrijd thuis al is ingevuld.
Probeer niet eerder dan 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.
Houd buiten het spel om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht.
Geen handen schudden, maar wel begroeten. Het is niet toegestaan om te schreeuwen, yells te doen. Na de wedstrijd wordt een ieder verzocht de sporthal z.s.m. te verlaten.
Alle banken (voor wisselspelers en trainers) worden voorzien van schoonmaakdoekjes, bij wisselen van een set en einde wedstrijd dient elk team zelf de bank te reinigen. Voor het reinigen van de ballen zal er in het ballenhok desinfectiemiddel worden geplaatst om na afloop van elke training en wedstrijd de ballen te reinigen.

Kantine
De kantine zal in ieder geval tot 20 oktober gesloten zijn.

Tribune
In verband met het niet mogen toelaten van toeschouwers zal ook de tribune tot in ieder geval 20 oktober gesloten zijn. Bezoekende teams kunnen zich beneden in de hal melden.

Uitwedstrijden Jeugd
Ouders die hun kinderen brengen naar een uitwedstrijd worden gezien als teambegeleiding en worden niet gezien als toeschouwer. Deze mogen dus blijven! Ons advies is om het aantal chauffeurs zoveel mogelijk te beperken.

Thuiswedstrijden Jeugd
Ouders die hun kind naar een training of wedstrijd brengen worden wel gezien als toeschouwer en mogen dus niet blijven kijken. Voor ouders van de bezoekende teams zullen banken in de sporthal worden geplaatst, wij verzoeken deze om of sportschoenen mee te nemen of de schoenen uit te doen. Op deze banken worden ook schoonmaakdoekjes neergelegd met het verzoek om na afloop van de wedstrijd deze banken te reinigen.

Corona Coördinator
Bij thuiswedstrijden zal er een Corona coördinator aanwezig zijn. Deze is vanuit de vereniging bevoegd om personen aan te spreken op o.a. de 1,5 regel maatregel. Daarnaast mag deze personen bij gezondheidsklachten de toegang tot de sporthal weigeren. De coördinator zal herkenbaar in de sporthal aanwezig zijn.

Het klinkt misschien allemaal erg streng en strikt, maar we doen het allemaal met hetzelfde doel.
Gebruik allemaal je gezonde verstand zodat we “gewoon” kunnen en mogen blijven volleyballen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur V.I.O.S. / Kolham