Volleybal Vereniging

Corona

Beste leden,

 

Gisteravond hebben we als bestuur bij elkaar gezeten om alle zaken omtrent de coronacrisis in kaart te brengen. Uiteraard willen we jullie hier als eerste van op de hoogte brengen.

 

Competitie

Nevobo heeft bekend gemaakt dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Vanwege het coronavirus kan in ieder geval t/m 6 april niet worden getraind en gespeeld. De laatste reguliere competitieronde staat op het programma voor 18 april. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen. De volleybalbond vraagt haar leden om actief mee te denken op welke manier er voor het seizoen 2020-2021 een eerlijke competitie-indeling kan worden gemaakt.

Als bestuur wachten wij op de uitkomst van het besluit van Nevobo omtrent een eerlijke indeling van de competitie. Waar nodig zullen wij contact zoeken met Nevobo om te kijken of er nog mogelijkheden zijn om teams in een andere klasse te laten starten.

https://www.volleybal.nl/…/competities-topdivisie-en-lager-…

 

Geraniumactie

We hebben als bestuur besloten dat de geranium actie van 2020 NIET door te laten gaan op de geplande datum. Het zou tegen alle adviezen in zijn om onze leden langs mensen te sturen voor de verkoop en/of bezorging van de geraniums. We gaan met de kweker in overleg om een ander moment te vinden voor onze actie. BEWAAR de lijsten dus goed en gooi ze niet weg! Indien zich een mogelijkheid aanbiedt om op een later tijdstip de actie uit te voeren zullen we hier naar kijken en een ieder over berichten.

 

Financieel

Als bestuur willen wij onze leden graag tegemoetkomen in deze moeilijke periode, echter is het ook voor ons lastig om te beoordelen wanneer er eventueel weer gestart kan worden met volleyballen. Wij hebben besloten om de verenigingscontributie voor de 2e en 3e periode  eerst wel volledig te innen. Deze factuur zult u in april van ons ontvangen. (Dit lijkt vrij kort op elkaar, echter komt dit door het feit dat Nevobo en 1e contributie dit jaar door omstandigheden pas laat is gefactureerd.)

 

In de 1e contributie van het seizoen 2020-2021 zullen wij met een compensatie komen naar al onze leden. Op dat moment hebben wij een beter financieel inzicht van de ontstane situatie en kunnen daar vervolgens ook adequaat naar handelen. (Deze facturatieronde zal in november plaatsvinden).

 

Activiteiten

Een aantal activiteiten zal worden verschoven of zelfs gecanceld.

We proberen deze vanaf augustus/september weer op te pakken binnen de verschillende commissies. Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van hoe de situatie rondom het Coronavirus zich ontwikkelt.

 

Het gaat om de volgende activiteiten:

  • Geraniumactie
  • Seizoensafsluiting jeugd
  • Laatste thuisronde incl. feest
  • Clinic jeugd

 

Voor het lopen van oud papier hebben we nog geen berichten ontvangen dat dit komt te vervallen. We houden de leden die de komende maanden op het rooster staan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Technische commissie

Voor de Coronacrisis waren zowel Jeugd- als Senioren -TC alweer druk bezig met de indeling voor het komende seizoen en hier zullen ze op de achtergrond ook druk mee bezig blijven.

Zodra er nieuws is zullen we jullie via de mail inlichten.

 

Niemand had 2 weken geleden kunnen voorspellen dat het seizoen zo zou eindigen en laten we met z’n allen hopen dat we snel weer kunnen volleyballen.

Maar het belangrijkste is dat iedereen gezond is en we samen dit virus te lijf gaan.

 

 

Namens het bestuur

 

Met vriendelijke groet,

 

Erik Haverkamp

Voorzitter Volleybalvereniging V.I.O.S.